Locatie

Concertgebouw

Brucosport gaat door in het concertgebouw, de kamermuziekzaal.
Wil je de zaal al eens bekijken, dit kan : http://360.poppr.be/virtualtou...

Het Concertgebouw

Concertgebouw Brugge wil een gereputeerde wereldspeler zijn voor muziek en hedendaagse dans. Met de permanente openstelling van het gebouw en een rijke waaier aan interdisciplinaire activiteiten is het ook een plek voor literatuur, architectuur, beeldende kunst en klankkunst. We zetten in op creatie, creativiteit en interactie met kunstenaars in elke fase van hun loopbaan en geven zo vernieuwende impulsen aan de kunsten. Op die manier willen we een verscheiden publiek raken, betrekken en helpen ontdekken. Concertgebouw Brugge geeft zo een internationale uitstraling aan de stad Brugge en aan Vlaanderen.


Bereikbaarheid

't Zand 34  
8000 Brugge
Tel : 032 50 47 69 99

Dankzij de centrale ligging op ’t Zand, in het centrum van Brugge, is het Concertgebouw vlot bereikbaar te voet, met de fiets, via het openbaar vervoer en met de auto.

 Auto 

 Vanaf E40 Brussel-Oostende of E403 Rijsel-Kortrijk-Brugge 

  •  Neem afrit 8 richting Brugge en blijf de N31 volgen.
  •  Neem afslag ‘Brugge Centrum – Waggelwater – AZ Sint-Jan’ en blijf de Bevrijdingslaan rechtdoor volgen. 
  • Rij aan de derde verkeerslichten na ongeveer 200 meter de ondergrondse parking ‘Centrum- Zand’ binnen. 

Parking Interparking

  • Centrum-Zand (onder Concertgebouw, gps 51° 12' 23" NB & 03° 13' 00" OL), 24 / 24 uur open, max. € 3 vanaf 18 uur tot voor 5 uur. 
  • Centrum-Station (naast het NMBS-station): max. € 0,70 / uur en € 3,50 / dag, gratis bus met je parkingticket.

Bus

  • Iedere vijf minuten is er aan het Station van Brugge een bus richting centrum (halte naast het Concertgebouw) en tot 23.10 uur – in sommige gevallen nog later – kan je van het Concertgebouw naar de woonkernen rond Brugge met de Avondlijn. De Avondlijn Brugge biedt avond- en nachtbusvervoer in Brugge en de omliggende gemeenten.  
  • Voor meer informatie over de dienstregelingen kan je terecht bij de Mobiliteitswinkel, de Lijnwinkel (Station), de website van De Lijn of op het Lijninfonummer +32 70 22 02 00 (€ 0,30/min). De Lijninfo is bereikbaar op weekdagen van 7.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur, gesloten op zon- en feestdagen. 

Trein

Bekijk de dienstregelingen op de site van de NMBS.

Te voet vanaf station Brugge 

 Het Concertgebouw ligt op 10 minuten wandelen van het station. Steek het stationsplein en de autoweg over en volg links het wandelpad door het Albertpark. 

Fiets 

 Fietsenparking Centrum-Zand (niveau -1 via het paviljoen van de Parking Centrum-Zand - vraag je toegangsbadge aan).